Chec Cu Banane Si Ciocolata

5 from 1 vote. O puteti savura dimineata la micul dejun alaturi de cafea sau ca gustare intre mese.

Chec Silvan Cu Banane Ciocolată și Migdale Chef Nicolaie Tomescu

Este un chec foarte bun pufos si foarte aromat.

Chec cu banane si ciocolata. 3 banane foarte coapte 120 gr faina 60 gr cacao. Cea mai buna reteta de banana bread. Chec cu banane si ciocolata.

Se foloseste la reteta atat banane facute piure cat si rondele. Bananele rondele le dam prin faina pentru a nu se innegri. Cum se face un chec cu banane si ciocolata.

Opteaza pentru cacao si ciocolata de calitate daca iti doresti un rezultat spectaculos. Din cantitatile de mai jos vei obtine cca 8 felii generoase de banana bread cu fulgi picaturi de ciocolata. Un chec super delicios chiar nu ma gandeam ca bananele pot sa aromatizeze atat de bine checul.

Astazi am ales o reteta extrem de delicioasa si usor de preparat banana bread sau asa cum o numim noi chec cu banane si ciocolata. Si iarasi o solutie pentru cei cu copilasii mofturosi il papa foarte bine. Reteta de banana bread cel mai bun chec cu banane si ciocolata.

3 banane coapte 100 grame ciocolata alba 3 borcane de iaurt de 150 de grame 3 linguri cu smantana 8 linguri cu zahar 5 oua sase sapte linguri de pesmet dulce facut fie din resturi de cozonac fie din biscuiti dulci pisati fie din pandispan pesmetul trebuie sa fie bine uscat si macinat. Atentie insa la cantitate. Reteta de banana bread sau de chec cu banane este absolut minunata atunci cand ne raman banane pe care nimeni nu le mai mananca.

Mai multe retete de dulciuri gasiti aici. Ingrediente pentru chec cu banane iaurt si ciocolata. Combinatia de banane nuca si ciocolata este absolut perfecta si sunt convinsa ca va fi pe placul tuturor mai ales a celor mici.

Course desert gustare mic dejun. Daca va place banana bread o sa va placa si mai mult banana bred cu ciocolata. Checul se taie numai in momentul in care s a racit complet.

In oala mixerului cu paleta in forma de ghitara se pun ouale si se freaca cu cele doua feluri de zahar se adauga mirodeniile bananele si se lasa ca paleta sa le incorporeze bine in aluat si pe rand faina nucile si ciocolata da si multa dragoste ptr toti caci asa va iesi perfecta. Pot fi facute muffins din acelasi aluat chec sau blat de tort sau prajitura. Echilibrul este cheia in toate.

Chec din banane banana bread cu ciocolata se pregateste foarte usor fara a murdari multe vase. Chec cu banane si ciocolata perfect pentru mic dejun desert sau gustari intre mese. Se pune glazura de ciocolata deasupra dar se poate lasa si fara.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se tapeteaza o tava de gugoluf sau o tava de chec lata. Daca sunteti fan banane va recomand reteta cu incredere. Mai mult decat atat acest chec este asa de bun incat e si pacat sa nu l incercati.

Nu se mai simte asa mult gustul de banane este acoperit de cacao dar pastreaza textura unei banana bread delicioasa. Iese un deliciu absolut. Banana bread sau checul cu banane si fulgi de ciocolata fara praf de copt sau zahar este o reteta extrem de fina si savuroasa cu adevarat.

Se poate face in orice tava de chec.

Prajitura Cu Banane Retete Culinare By Teo S Kitchen

Banana Bread Chec Cu Banane Si Cacao Savori Urbane

Chec Cu Banane Nuci Si Ciocolata Banana Bread I Reteta Video Youtube

O Reteta De Chec Inedita Cu Banane Si Ciocolata Whole Wheat Banana Bread Chocolate Chip Banana Bread Chocolate Chip Banana Bread Recipe

Desert Chec Cu Banane Si Ciocolata

Chocolate Chip Banana Bread Recipe So Easy Even Your Kids Can Do It

Cea Mai Simplă Prăjitură Cu Banane și Ciocolată Banana Chocolate Blondie Eng Sub Youtube

Reteta Desert Chec Cu Banane Si Ciocolata

Chec Cu Banane Nuci Si Ciocolata


You have just read the article entitled Chec Cu Banane Si Ciocolata. You can also bookmark this page with the URL : https://malayrifta.blogspot.com/2020/10/chec-cu-banane-si-ciocolata.html

Belum ada Komentar untuk "Chec Cu Banane Si Ciocolata"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel